Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω να ολοκληρώσει γρήγορα την καριέρα του ο Σπανούλης»

Για τη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους, ενώ σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη είπε επική ατάκα.

Το φινάλε της καριέρας του Βασίλη Σπανούλη θα είναι ένας από τους τρόπους για να τον σταματήσουν οι αντίπαλοί του, όπως σχολίασε χαριτολογώντας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά τη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις επί των ερυθρόλευκων.

Ο προπονητής του λιθουανικού συλλόγου ρωτήθηκε για τον τρόπο που έχει βρει να κρατάει… χαμηλά τον Σπανούλη όσο βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και απάντησε: «Δεν ξέρω. Πραγματικά, δεν ξέρω. Θα ήθελα να πω κάτι έξυπνο, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ. Είναι ένας παίκτης κορυφαίας κλάσης. Με κάποιον τρόπο έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Να μην του δώσουμε εύκολα βολές, να μην κερδίσει κάτι από δικά μας λάθη. Κυρίως, ελπίζω να ολοκληρώσει γρήγορα την καριέρα του», σχολίασε χαριτολογώντας.

Όσο για τη νίκη της ομάδας του είπε: «Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρα. Κάποιες φορές δεν παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, αλλά νομίζω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα, να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν. Τα εύσημα πάνε σε εκείνους. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υπομείνουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το ματς για τη νίκη. Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε να γίνει. Δεν περιμέναμε να πάει ψηλά το σκορ, ούτε πολύ καλό μπάσκετ. Σε αυτήν την περίπτωση το πιο σημαντικό είναι να νικήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x