Γενικά

Αφήνει την Ευρώπη ο Τζέιμς Γκιστ για την Πενιαρόλ των Τζέισον Γκρέιντζερ, Έρικ Γκρίφιν!

Ο Τζέιμς Γκιστ θα αγωνίζεται πλέον στη Λατινική Αμερική, αφού ανακοινώθηκε από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης, όπου θα είναι συμπαίκτης με Τζέισον Γκρέιντζερ και Έρικ Γκρίφιν.

Μία νέα... περιπέτεια θα ζήσει στην καριέρα του ο Τζέιμς Γκιστ!

Ο Αμερικανός σέντερ δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει το μπάσκετ παρά τα 37 του χρόνια, και ανακοινώθηκε από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης, κάτι που σημαίνει πως αφήνει τα ευρωπαϊκά παρκέ μετά από μια 15ετία!

Μάλιστα, η Πενιαρόλ έχει μαζέψει κι άλλους γνωστούς παίκτες από το ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα, όπως o πρώην παίκτης της ΑΕΚ Έρικ Γκρίφιν, αλλά και ο Τζέισον Γκρέιντζερ, που μετά από πολυάριθμα χρόνια στην Ευρωλίγκα αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του.

Ο Γκιστ τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό μπάσκετ για 7 χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2019, όταν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά από trade που έκαναν οι «πράσινοι» για να τον αποκτήσουν από τη Μάλαγα, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Άντι Πάνκο.

Πέρα από τη θητεία του στο ΟΑΚΑ, έπαιξε στη Euroleague και με τη φανέλα των Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν. Προηγούμενη ομάδα του πριν την Πενιαρόλ ήταν η Μπαχτσεσεχίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x