Ελλάδα

Γκιστ: «Έτσι θα πάμε στο Final 4 και θα το σηκώσουμε»

Ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε βέβαιος πως έχει τη… συνταγή για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Η πρόκριση στο Final 4 είναι ο μεγάλος στόχος του νέου Παναθηναϊκού και ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στη Live Sport δήλωσε σίγουρος πως ξέρει το… δρόμο όχι μόνο προς τη Βιτόρια, αλλά και προς το έβδομο.

«Ξέρω όχι μόνο πώς θα πάμε στο Final 4, αλλά και πώς θα το πάρουμε. Ο τρόπος είναι ένας, να γίνουμε η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρώπης. Αυτός είναι ο στόχος μας φέτος. Αν το καταφέρουμε, θα πάμε στη Βιτόρια και θα το σηκώσουμε», τόνισε ο Αμερικανός.

«Κάναμε πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ, με παίκτες με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Λάνγκφορντ και ο Λάσμε. Έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ, είμαστε πιο πλήρεις από κάθε άλλη χρονιά και αυτό που μένει είναι να δέσουμε και να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια εντός κι εκτός παρκέ», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς θα αποφύγει η ομάδα του έναν αποκλεισμό στα play offs, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια; «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να δυναμώσουμε αμυντικά και παράλληλα να γίνουμε πιο γρήγοροι στη σκέψη αλλά και στην απόφαση. Να μη διστάσουμε την κρίσιμη ώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x