Ελλάδα

Γκρίφιν: «Η χημεία στην ΑΕΚ είναι εξαιρετική και αυτό βγαίνει στο παρκέ»

Με την ίδια… φόρα από το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ θα πρέπει να μπει η ΑΕΚ και σε εκείνο με το Λαύριο, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Στην εξαιρετική χημεία που υπάρχει στο ρόστερ απέδωσε ο Μάλκολμ Γκρίφιν τις σερί νίκες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως η Ένωση θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στο Λαύριο.

Αναλυτικά το blog του Μάλκολμ Γκρίφιν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League. Αυτή η νίκη μάς έφερε στην κορυφή του ομίλου. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις προθέσεις μας.

Ο αντίπαλος με την πίεση του κόσμου του προσπάθησε να... κλέψει το ματς, ωστόσο, εμείς ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και φτάσαμε στη νίκη.

Τώρα, αφήνουμε πίσω μας το BCL και εστιάζουμε στην αυριανή αναμέτρηση με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ. Είναι ακόμη ένα δύσκολο ματς στη σειρά, με έναν αντίπαλο, που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την αξία του στο Πρωτάθλημα.

Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Η χημεία στην ομάδα είναι εξαιρετική και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Είμαι σίγουρος, ότι αύριο θα πραγματοποιήσουμε ξανά μια καλή εμφάνιση και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x