NBA

Γκριν: «Με Ντουράντ να κάνουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία»

Ενθουσιασμένος για την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ δήλωσε ο Ντρέιμοντ Γκριν, που προσδοκά ιστορικές στιγμές για τους Γουόριορς.

Η προσθήκη του Κέβιν Ντουράντ ισχυροποιεί αφάνταστα τους Γουόριορς και ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν κρύβει πως ανυπομονεί να γίνει συμπαίκτης του εκτιμώντας πως μαζί μπορούν να πάρουν πολλά πρωταθλήματα και να γράψουν ιστορία.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις στην ιστορία του ΝΒΑ και ο Κέβιν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Ο Κέβιν έχει το δικαίωμα της επιλογής. Πρόσφερε για εννιά χρόνια στην Οκλαχόμα, τους είναι ευγνώμων και του είναι ευγνώμονες. Έρχεται όμως η ώρα που πρέπει να πάρεις την απόφαση που κρίνεις καλύτερη για τον εαυτό σου και χαίρομαι που ο Κέβιν επέλεξε τη δική μας ομάδα. Πιστεύω πως μας ταιριάζει απόλυτα, σε επίθεση και σε άμυνα, θα είναι ο εαυτός του και μπορούμε να πάρουμε πολλά πρωταθλήματα μαζί. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα που θα τα θυμούνται για πάντα στο ΝΒΑ και θα μείνουν στην ιστορία», τόνισε ο Γκριν.

Όσο για το γεγονός ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να τον μαρκάρει, είπε: «Ντάξει, θα τον μαρκάρω κάθε μέρα στην προπόνηση (γέλια). Πάντως είναι ένας τρομερός επιθετικός και είναι καλύτερο που θα τον έχουμε στην ομάδα μας παρά αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x