Ελλάδα

Τσαρτσαρής: «Για το δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κράουν»

Η της Ευρωλίγκας για τη φάση των ομίλων για τη σεζόν 2009-10 δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Κώστα Τσαρτσαρή. «Εμείς θέλουμε το καλύτερο και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Στόχος είναι το δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κραουν».

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας για τη φάση των ομίλων για τη σεζόν 2009-10 δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Κώστα Τσαρτσαρή. «Εμείς θέλουμε το καλύτερο και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Στόχος είναι το δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κραουν».

Aναλυτικά

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κέρδισε τα πάντα τη σεζόν που πέρασε και χτίζεται για να κερδίσει πάλι τα πάντα. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα», είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και κληθείς να σχολιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θεωρητικά είναι δυσκολότερη αντίπαλος των «πράσινων», είπε:

«Η Ρεάλ είναι μεγάλος αντίπαλος, έκανε και μεγάλες μεταγραφές. Αφού υπάρχει το ενδεχόμενο του αιφνιδιασμού και δεν μας ξέρει καλά ο αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να τους αιφνιδιάσουμε, αλλά το ίδιο θα κάνουν και αυτοί. Ο πρώτος γύρος δεν είναι τόσο σημαντικός. Αυτό που θες είναι να κερδίσεις την πρόκριση και στη συνέχεια στοχεύεις σε ένα καλό πλασάρισμα. Σημαντική είναι η φάση των 16».

Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κράουν, διότι είναι αχόρταγοι οι παίκτες του, όπως είπε ο 29χρονος παίκτης. «Το να καταφέρεις ένα δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κράουν θα είναι πολύ σημαντικό. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το 2007 το πήραμε, αλλά το 2008 δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο τριπλ κράουν και θέλουμε να το κάνουμε τώρα. Κορεσμός δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρχει, διότι είναι πολύ γλυκό όταν καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις αυτόν τον στόχο. Θες όλο και περισσότερα. Γίνεσαι αχόρταγός και εμείς βρισκόματσε σε αυτήν την κατηγορία. Είμαστε αχόρταγοι», κατέληξε ο Τσαρτσαρής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x