Ευρώπη

Στο χέρι τους!

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στις ελληνικές ομάδες. Αρχικά ήρθε η ψυχρολουσία, αφού Μαρούσι και Άρης θα κοντραριστούν στα προκριματικά. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο με Παρτιζάν, Μάλαγα, Εφές Πίλσεν, Λιέτουβος Ρίτας και μία ομάδα από τον προκριματικό.Ο Παναθηναϊκός είναι στο τέταρτο γκρουπ μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Πρόκομ, Κίμκι, Όλντενμπουργκ.

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στις ελληνικές ομάδες. Αρχικά ήρθε η ψυχρολουσία, αφού Μαρούσι και Άρης θα κοντραριστούν στα προκριματικά. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο με Παρτιζάν, Μάλαγα, Εφές Πίλσεν, Λιέτουβος Ρίτας και μία ομάδα από τον προκριματικό. Ο Παναθηναϊκός είναι στο τέταρτο γκρουπ μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Πρόκομ, Κίμκι, Όλντενμπουργκ.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα των ομάδων, η Ευρωλίγκα παρέλειψε να βάλει κλειδάριθμο και έτσι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός βρέθηκαν να αγωνίζονται τις ίδιες αγωνιστικές εντός κι εκτός έδρας. Αναμένεται να γίνουν-εκ των υστέρων-οι κατάλληλες τροποποιήσεις, ώστε να μην συμπίπτουν οι αγώνες των «αιωνίων» στην Αθήνα.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

ΜπαρτσελόναΟλυμπιακόςΤΣΚΚΑΠαναθηναϊκός
ΣιέναΠαρτίζανΤαούΡεάλ Μ.
ΤσιμπόναΜάλαγαΜακάμπιΑρμάνι Μιλάνο
Φενέρμπαχτσε ΕφέςΡόμαΠρόκομ
ΖαλγκίριςΛιέτουβοςΟλύμπιαΚίμκι
ΒιλερμπάνΝικητής (1)Νικητής (2)Ολντεμπουργκ


*Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές καθώς οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας δεν είχαν μεριμνήσει να βάλουν κλειδάριθμους στους «αιώνιους» και έτσι προέκυψε να παίζουν τις ίδιες μέρες εντός και τις ίδιες εκτός, γεγονός που δεν πρόκειται να ισχύσει.

Opening Game
19 Οκτωβρίου

1η αγωνιστική
21 και 22 Οκτωβρίου

Φάση των ομίλων
21 Οκτωβρίου έως 14 Ιανουαρίου

ΤΟΡ 16
27 Ιανουαρίου έως 11 Μαρτίου

Playoffs
23 Μαρτίου έως 7 Απριλίου

Final Four
7 Μαΐου έως 9 Μαΐου

Εμφύλιος στα προκριματικά

Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους Μαρούσι και Άρη στην πρώτη προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο στις 29 Σεπτεμβρίου και τον επαναληπτικό στις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα που θα... επιβιώσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της Αλμπα Βερολίνου με τη Λε Μαν για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πρώτος προκριματικός γύρος

1. Ορλεάνη-Σαρλερουά
2. Μπενετόν Τρεβίζο-Βέντσπιλς
3. Αλμπα Βερολίνου-Λε Μαν
4. Μαρούσι-Αρης

Δεύτερος προκριματικός γύρος

Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x