Ελλάδα

Προκλήσεις δίχως τέλος από τους Ισπανούς στη Ρόδο

Η απαράδεκτη συμπεριφορά των παικτών της Ισπανίας μετά την ήττα από την Ελλάδα στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στη Ρόδο δεν σταμάτησε στο σπάσιμο της πόρτας των αποδυτηρίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά είχε συνέχεια. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο και μπαίνοντας στην τραπεζαρία για να γευματίσουν, παίκτες των «φούριας ρόχας» κατέβασαν και πάτησαν κάποιες ελληνικές σημαίες

Η απαράδεκτη συμπεριφορά των παικτών της Ισπανίας μετά την ήττα από την Ελλάδα στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στη Ρόδο δεν σταμάτησε στο σπάσιμο της πόρτας των αποδυτηρίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά είχε συνέχεια. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο και μπαίνοντας στην τραπεζαρία για να γευματίσουν, παίκτες των «φούριας ρόχας» κατέβασαν και πάτησαν κάποιες ελληνικές σημαίες (που είχαν τοποθετηθεί από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για να υποδεχτούν την ελληνική αποστολή όπως αρμόζει μετά από μία τέτοια επιτυχία).

Αυτή η προσβλητική κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου και αρκετών παρευρισκομένων, ενώ άγνωστο είναι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και οι παίκτες της ελληνικής ομάδας. Οι επικεφαλής της ισπανικής αποστολής επενέβησαν κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες τους και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι ιθύνοντες της FIBA έχουν ενημερωθεί για τις απαράδεκτες ενέργειες της ισπανικής αποστολής και δεν αποκλείεται οι Ίβηρες να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x