Ελλάδα

Ο Αυτοκράτορας φοράει πράσινα...

Αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τόσο καλό ή κακό, όσο φαίνεται στην αρχή, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διέγραψαν τις τελευταίες 10 ημέρες αντίθετες πορείες που έστειλαν το «τριφύλλι» στο Final-4 και τους «ερυθρόλευκους» εκτός συνέχειας. Η αρμάδα του Ομπράντοβιτς σε πείσμα όσων την είχαν ξεγραμμένη, «ξεγύμνωσε» την Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θρόνο της, ενώ οι Πειραιώτες κοιμήθηκαν στο +48 κόντρα στη Σιένα και τελικά «ξεψύχησαν» στην Τοσκάνη.

Αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τόσο καλό ή κακό, όσο φαίνεται στην αρχή, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διέγραψαν τις τελευταίες 10 ημέρες αντίθετες πορείες που έστειλαν το «τριφύλλι» στο Final-4 και τους «ερυθρόλευκους» εκτός συνέχειας.

Η αρμάδα του Ομπράντοβιτς σε πείσμα όσων την είχαν ξεγραμμένη, «ξεγύμνωσε» την Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θρόνο της, ενώ οι Πειραιώτες κοιμήθηκαν στο +48 κόντρα στη Σιένα και τελικά «ξεψύχησαν» στην Τοσκάνη.

Την περασμένη Τρίτη, μετά το 83-82 στη Βαρκελώνη ελάχιστοι πίστευαν στον Παναθηναϊκό. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μέσα στην έδρα της και με τα... ευγενικά σφυρίγματα ταν διαιτητών, έδειχνε ανίκητη και οι "πράσινοι" άδειοι από την υπερπροσπάθεια του πρώτου αγώνα. Σε κόντρα όλων των προγνωστικών και αφού ο "Ζοτς" έκλεψε την ταυτότητα του Πασκουάλ, το "τριφύλλι" έδειξε τα... αστέρια του στους Καταλανούς, για να ακολουθήσουν οι δύο μαγικές βραδιές στο ΟΑΚΑ. Ιδιαίτερα το τελευταίο ματς ήταν η επιτομή του τι ομάδα έχει φτιάξει ο Σέρβος. Με τον βασικό του σέντερ στην αρχή της χρονιάς (Μάριτς) να μην μπορεί ακόμη να βοηθήσει ουσιαστικά, με τον Νίκολας να αποχωρεί με διάστρεμμα και τον κορυφαίο Ευρωπαίο γκαρντ (τον Διαμαντίδη φυσικά, θέλει και ρώτημα;) στα πιτς, οι Καλάθης και Βουγιούκας έγιναν άντρες, αποδεικνύοντας ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα ενός καλαθοσφαιριστή.

Τώρα πλέον, οι "πράσινοι" ετοιμάζουν βαλίτσες για Καταλονία και καλό είναι να μην τις παραγεμίσουν μιας και στην επιστροφή ενδέχεται να αποδειχτούν… υπέρβαροι, αφού θα κουβαλούν το 6ο ευρωπαϊκό.

Θυμηθείτε τα προηγούμενα πέντε:











Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x