Ελλάδα

Γλυνιαδάκης: «Το γεμάτο ΣΕΦ είναι δύναμη»

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ χαρακτήρισε αυτήν επί του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. «Παίζαμε τους κόπους μίας χρονιάς», πρόσθεσε ο σέντερ των «ερυθρολεύκων». «Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο», το σχόλιο του Γκόρντον.

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ χαρακτήρισε αυτήν επί του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο σέντερ των "ερυθρολε'ύκων", δήλωσε: «Αυτό το ματς ήταν οι κόποι μιας χρονιάς. Θέλαμε την πρώτη θέση και να μην χάσουμε την ευκαιρία που κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ. Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ελέγχαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του και κερδίσαμε δίκαια. Πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις το πρωτάθλημα άσχετα με το πλεονέκτημα έδρας. Ένα γεμάτο ΣΕΦ είναι μεγάλη βοήθεια και αυτό θέλαμε όλοι μας να διεκδικήσουμε».

Όσο για το πώς έφτασε το ματς στην παράταση, σχολίασε: «Κάποιες λεπτομέρειες και η ευστοχία του Παναθηναϊκού τον έβαλαν στο παιχνίδι. Στην παράταση όμως δείξαμε την ψυχραιμία που έπρεπε και πήραμε το ματς».

Για την δική του απόδοση, πρόσθεσε: «Περιμένω κάθε ευκαιρία, πάνω απ’ όλα είναι ο Ολυμπιακός. Σήμερα ο Χαλπερίν έβαλε τόσους πόντους αλλά το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα».

Από την μεριά του, ο Τζαμόν Γκόρντον, είπε: «Μας ανεβάζει πολύ αυτή η νίκη, αλλά ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίτλο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Εγώ είμαι εδώ για να κάνω την δουλειά μου, προσπαθώ να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x