Ελλάδα

Καϊμακόγλου: «Δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε…»

Στο… ντου των «ανεγκέφαλων» -όπως τους χαρακτήρισε- στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με τη λήξη του χθεσινού, τέταρτου τελικού των πλέι οφ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που έληξε 101-94 υπέρ των «πράσινων» και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «…κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να αμαυρώσουν την επιτυχία της ομάδας. Δεν σας κρύβω ότι στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη, υπήρχε μία πικρία…», είπε!

Στο… ντου των «ανεγκέφαλων» -όπως τους χαρακτήρισε- στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με τη λήξη του χθεσινού, τέταρτου τελικού των πλέι οφ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που έληξε 101-94 υπέρ των «πράσινων» και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το κοινό ήταν φανταστικό, αλλά κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να αμαυρώσουν την επιτυχία της ομάδας. Δεν σας κρύβω ότι στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη, υπήρχε μία πικρία… Δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε», είπε!

«Έχουμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε να… χάσουμε, γιατί κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα», πρόσθεσε.

Για την πρώτη του χρονιά στο «τριφύλλι», τόνισε: «Ότι πιο ονειρεμένο… Αυτός ήταν ο στόχος μου, να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα για να κατακτήσω τίτλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ήρθα συνειδητοποιημένος στον Παναθηναϊκό. Να βοηθήσω όπου θέλει η ομάδα. Κι εγώ κι αυτή, περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε».

Όσο για το ποια ήταν η κορυφαία στιγμή, φέτος, δήλωσε: «Η στιγμή που πιάνεις την κούπας, που φοράς το μετάλλιο, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη! Ειδικά στην Ευρωλίγκα».

Τέλος, για το αν αισθάνεται βελτιωμένος, σημείωσε: «Νιώθω πολύ πιο βελτιωμένος. Οι προπονήσεις σε μία ομάδα τόσο δυνατή όσο ο Παναθηναϊκός είναι σαν ένα σκληρό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x