Ελλάδα

Βρίσκεται αγοραστής για τον μπασκετικό Ολυμπιακό; Απίθανο!

Και τώρα τι στον μπασκετικό Ολυμπιακό; Η βόμβα έσκασε σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να υλοποιούν τις σκέψεις τους και να ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από την ΚΑΕ. Μετά από σχεδόν 7 χρόνια τεράστιας προσφοράς όχι μόνο στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, εγκαταλείπουν το καράβι με λόγους, που αναφέρουν στην μακροσκελέστατη ανακοίνωσή τους. Γράφει ο Τόλης Κοτζιάς.

Και τώρα τι στον μπασκετικό Ολυμπιακό; Η βόμβα έσκασε σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να υλοποιούν τις σκέψεις τους και να ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από την ΚΑΕ. Μετά από σχεδόν 7 χρόνια τεράστιας προσφοράς όχι μόνο στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, εγκαταλείπουν το καράβι με λόγους, που αναφέρουν στην μακροσκελέστατη ανακοίνωσή τους.

Γράφει ο Τόλης Κοτζιάς

Η αντιμετώπιση από την διαιτησία και γενικότερα από τους φορείς του αθλήματος είναι ένας βασικός λόγος, που τα βροντάνε και φεύγουν. Ένας ακόμη σοβαρός λόγος, όμως, είναι αυτός, που έχει να κάνει με τις αρχές της οικογένειας, που αναφέρουν πως δεν θέλουν με τίποτα το όνομά της να εμπλέκεται σε διάφορες προσβλητικές καταστάσεις.

Είτε αυτές έχουν να κάνουν με βλασφημίες οπαδών (της ίδιας μάλιστα της ομάδας τους!) προς τα πρόσωπά τους, είτε με σκάνδαλα, που ενδεχομένως έστω και από σπόντα να τους μπλέκουν. Δίνουν που δίνουν τόσα χρήματα και τόσο χρόνο καθημερινώς, να τους "στολίζουν" κι από πάνω, αυτό είναι κάτι, που δεν δέχεται με τίποτα μία οικογένεια, όπως είναι αυτή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Εξ ου και η έξοδος από την ΚΑΕ.

Αυτό, που απασχολεί πλέον τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι τι περιλαμβάνει η επόμενη μέρα. Τα δύο αδέρφια δεν έχουν εντοπισθεί, ώστε να προσθέσουν κάτι παραπάνω από αυτά, που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Να πουν, δηλαδή, πόσο και αν θα συνεχίσουν να "τρέχουν" μία ΚΑΕ, η οποία έχει θέματα να λύσει. Πάρα πολλά. Με οφειλές να υπάρχουν προς παίκτες (κάτι όχι αδικαιολόγητο για το ελληνικό μπάσκετ), με ατζέντηδες να προειδοποιούν πως θα προχωρήσουν νομικά, με τους ελεύθερους παίκτες του Ολυμπιακού να κοιτάνε πλέον προς άλλες κατευθύνσεις. Και με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να είναι κι αυτός στον "αέρα", έτοιμος λογικά να φύγει.

Να βρεθεί αγοραστής, όπως στον Παναθηναϊκό, έτσι και στον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεθεί. Υπάρχει άνθρωπος, που να μπορεί να βάζει από το παντελόνι του κάθε χρόνο, όχι 20-25 εκ. ευρώ, που έβαζαν οι Αγγελόπουλοι, αλλά 10-15εκ. ευρώ για να υπάρχει μία ομάδα, που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί; Το θεωρούμε απίθανο. Αν και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Και όταν έφυγε ο Κόκκαλης, οι οιωνοί ήταν κάτι παραπάνω από δυσοίωνοι. Έγινε, όμως, το θαύμα και βρέθηκαν οι Αγγελόπουλοι. Μπορεί να γίνει νέο θαύμα; Είπαμε, δύσκολο έως απίθανο.

Εκτός αν γίνει ένα διαφορετικό...θαύμα και τα δύο αδέρφια μετά από κάποια στιγμή αποφασίσουν να συνεχίσουν. Αυτό το σενάριο (γιατί περί σεναρίου πρόκειται) είναι πολύ πολύ μακρινό, αλλά με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο οι εκπλήξεις ποτέ δεν έλειψαν. Είτε αρνητικές, είτε θετικές...

Διαβάστε επίσης...

Την είδηση της αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Και την τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου επί του θέματος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x