Stoiximan Super League

Βοηθάει, αλλά δεν αγοράζει

Στο πλευρό της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα σταθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως τόνισε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Όπως ήταν λογικό, το θέμα της παραίτησης των Αγγελόπουλων δεν γινόταν να μην απασχολήσει τον πρόεδρο του (ποδοσφαιρικού) Ολυμπιακού, ο οποίος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ΚΑΕ.

Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ΚΑΕ, ειδικότερα, στις διαδικασίες για να διασφαλιστεί η "επόμενη" ημέρα, μετά από την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκλείοντας, όμως, το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί για την απόκτησή των μετοχών

Το μέλλον του τμήματος μπάσκετ τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία, όμως, κύριο θέμα ήταν τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά από σκάνδαλο με τα στημένα που έχει ξεσπάσει.

Αφορμή για τη σύσκεψη αυτή, αποτέλεσε η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησε με τους συνεργάτες του για την αυριανή σύσκεψη, κάτι που έχει συμβεί και σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Λίγκας.

Όπως διαρρέεται –εδώ και ημέρες- απ’ την... πλατεία Αλεξάνδρας, θα εμείνει στην θέση του να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, κάτι που είχε αποφασίσει και ενημερώσει, αντίστοιχα, τα στελέχη του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής.

Μιλάει για όλα
Για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες θα πάρει θέση αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x