Ελλάδα

Επιστρέφει και ενισχύεται

Σοφότερος από τα διδάγματα στα δύο φιλικά τεστ με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα, αλλά και… ενισχυμένος επιστρέφει απόψε ο Παναθηναϊκός από τη Σόφια. Ενσωματώνεται ο Ούκιτς, επανέρχεται ο Διαμαντίδης, συνεχίζεται η αναζήτηση πάουερ φόργουορντ. Στο Ρέθυμνο το επόμενο τουρνουά.

Σοφότερος από τα διδάγματα στα δύο φιλικά τεστ με Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα, αλλά και… ενισχυμένος επιστρέφει απόψε ο Παναθηναϊκός από τη Σόφια.

Οι «πράσινοι» γυρίζουν το βράδυ στη βάση τους και ο Αργύρης Πεδουλάκης, που έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, περιμένει… ενισχύσεις. Λίγη ώρα πριν την ομάδα, θα πατήσει… Ελλάδα ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ μετά από πέντε μέρες ξεκούρασης μετά τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ (είχε 11,3 πόντους, 4,8 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 27,5 λεπτά κατά μέσο όρο βοηθώντας την ομάδα του να προκριθεί αήττητη) θα τεθεί στη διάθεση του «τριφυλλιού». Μέχρι τώρα είχε εμφανιστεί μόνο στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, αφού μετά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της… πατρίδας.

Με την προσθήκη του Ούκιτς και την επάνοδο του Διαμαντίδη, ο οποίος έχασε το τουρνουά της Σόφιας λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, λύνονται τα χέρια του «Άρτζι», ο οποίος πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των Κίτσεν (κυρίως) και Ξανθόπουλου που επωμίστηκαν όλο το βάρος στα ματς της Βουλγαρίας.

Πέραν αυτού, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησης ενός παίκτη για τη θέση «4». Η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση στη front line έγινε εμφανής και στο τουρνουά της Σόφιας με τους ψηλούς της ομάδας να φορτώνονται με αρκετά φάουλ και τις λύσεις να είναι περιορισμένες.

Η Δευτέρα δεν θα είναι μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά… συνεντεύξεων. Από το πρωί θα μιλήσουν αρχικά στην Ευρωλίγκα και θα κάνουν τις απαραίτητες φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα εν όψει της έναρξης της διοργάνωσης σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ μετά θα είναι στη διάθεση και των ελληνικών ΜΜΕ.

Το επόμενο τεστ για το «τριφύλλι» είναι το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που φιλοξενεί το Ρέθυμνο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Απόλλωνα Πατρών (19:30), το Σάββατο τον ΑΓΟΡ (19:30) και την Κυριακή τον Πανιώνιο (18:30). To πρώτο επίσημο ματς είναι στις 3 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο απέναντι στον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x