Ελλάδα

Αποχή των παικτών στην ΑΕΚ λόγω οφειλών-Συνάντηση με Αγγελόπουλο

Οι παίκτες της ΑΕΚ απέχουν από τις προπονήσεις λόγω οφειλών. Συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Έφυγε ήδη για ΗΠΑ ο Τίλμαν.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson, καθώς οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών. Ομαδικό πρόγραμμα δεν γίνεται και απλώς ορισμένοι παίκτες πηγαίνουν απλώς στο κλειστό γυμναστήριο για ατομικό πρόγραμμα ώστε να διατηρούνται σε ρυθμό.

Οι αθλητές επέλεξαν τον συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης λόγω σημαντικής καθυστέρησης στην καταβολή δεδουλευμένων, ενώ ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις υπάρχουν στις πληρωμές υπαλλήλων της ΚΑΕ.

Οι παίκτες θα έχουν συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο ζητώντας άμεση επίλυση του προβλήματος, ειδάλλως είναι αποφασισμένοι να απέχουν από τις προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι τις παραμονές των εναπομείναντων αγώνων της ομάδας για την Stoiximan Basket League.

Σημειώνεται πως ήδη έχει αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο εδώ και καιρό τραυματίας Τζάστιν Τίλμαν που αποτελεί οριστικά παρελθόν, ενώ η ΚΑΕ έχει αυτή τη στιγμή 5 ban από την FIBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x