Ελλάδα

Άρης: Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο ανέτοιμος Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Άρη στο αυριανό εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι bwin.

Την πρώτη νίκη του στο Top 6 της Basket League προσδοκά να κατακτήσει ο Άρης αντιμετωπίζοντας το Σάββατο για την τρίτη αγωνιστική της διαδικασίας, το Περιστέρι bwin (17:15, ΕΡΤ3). O Ρομπέρτο Γκάλινατ παρότι ιατρικά είναι εντάξει ακόμη δεν κρίνεται έτοιμος για να επιστρέψει, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του τον Ιανουάριο. Έτσι θα απουσιάσει, όπως και ο Κρις Μπάνκστον, που δεν επιλέχθηκε στην εξάδα των ξένων.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μετακινηθούν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με προπόνηση, το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με μια ομάδα που αυτήν την στιγμή παίζει πολύ πειστικό μπάσκετ, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και βρίσκεται σε έναν πολύ καλό παικτικό ρυθμό, με τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε μια καινούρια αρχή, να ξεχάσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα πολύ καλά γκαρντ του Περιστερίου, που αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς της επίθεσής τους, μένοντας πιστοί στο πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Παράλληλα, στην επίθεσή μας να κάνουμε την έξτρα πάσα, να δείξουμε εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», ανέφερε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Έρικ Ριντ JR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x