Ελλάδα

«Έδεσε» Ντούσαν Σάκοτα η ΑΕΚ

Μια πολύ σημαντική κίνηση για το μέλλον της έκανε η ΑΕΚ επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Ντούσαν Σάκοτα μέχρι το 2017! Τι δήλωσε ο ίδιος και ο Αλέξης Αλεξίου.

Συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο 28χρονος φόργουορντ επέστρεψε φέτος στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και παρότι υπήρχε ο «κίνδυνος» να έρθει κάποια πρόταση για να φύγει, η διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου κινήθηκε γρήγορα και τον κράτησε στην ομάδα για άλλα δυό χρόνια.

Φέτος ο Σάκοτα έχει 15,4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 30:10 κατά μέσο όρο στην Α1.

«Είμαι υπερήφανος που θα μείνω για τουλάχιστον 2,5 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου. Νιώθω ευλογημένος, που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Όταν είχα έρθει το καλοκαίρι, ένας από τους βασικούς λόγους που είχα πει το 'ναι' ήταν το όραμα της διοίκησης και του κυρίου Αλεξίου να πρωταγωνιστήσει η 'Βασίλισσα' και να βασιστεί σε ελληνικό κορμό παικτών», δήλωσε ο ίδιος για τη συμφωνία. «Γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε και διοικητικά και προπονητικά. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η επιστροφή στους τίτλους και στις μεγάλες διακρίσεις είναι καθαρά θέμα χρόνου. Χρειαζόμαστε πάντα τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, που ήταν και παραμένει η μεγάλη δύναμη του συλλόγου», πρόσθεσε.

«Πράξαμε το αυτονόητο. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις με παρόντα τον Ντούσαν! Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ελληνικό κορμό παικτών», δήλωσε για τη συμφωνία ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x