Ελλάδα

«Για πάντα οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός»

Το δικό του αντίο στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την φιέστα του πρωταθλήματος, είπε ο Κώστας Τσαρτσαρής. «Πάντα θα είστε η οικογένειά μου», το μήνυμά του.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ένα μεγάλο κεφάλαιο του Παναθηναϊκού κλείνει.

Στο πλαίσιο της φιέστας για το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τριφυλλιού, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον 34χρονο άσο για την 11η προσφορά του στο σύλλογο.

Αφού λοιπόν «έπαιξε» ένα βίντεο με στιγμές του μέσα... στο χρόνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο «Τσάρτσα» ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος θα είναι για πάντα η οικογένειά του και πως το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί το καμάρι των απανταχού φίλων της ομάδας.

«Ευχαριστώ για αυτά τα 11 καταπληκτικά χρόνια στην ομάδα. Ζήσαμε πολλές χάρες, λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για την στήριξη, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά σε όλη την ομάδα. Το τμήμα αποτελεί το καμάρι του Παναθηναϊκού. Για πάντα θα είστε οικογένειά μου», τα λόγια του.

Από την μεριά του, ο κ. Γιαννακόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει: «Σήμερα είναι η μέρα του Κώστα, ένα δυνατό χειροκρότημα είναι το λιγότερο που του αξίζει».

Φυσικά, ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να τον αποθεώνει, φωνάζοντας ρυθμικά... «Κώστα, ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x