Ελλάδα

Κρουμπάλι στο sport-fm.gr: «Κατάθεση ψυχής στο ΟΑΚΑ - Λατρεύω το ποδόσφαιρο και τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λάρισας στο game 4, Ουσμάν Κρουμπάλι, μίλησε στο sport-fm.gr για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση!

Η φανταστική Λάρισα το έκανε ξανά, νίκησε τον Παναθηναϊκό στην έδρα της (74-62) χθες (5/6) και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League. Πλέον, όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη (8/6), εκεί όπου θα μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσει την κούπα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της θεσσαλικής ομάδας ήταν για ακόμα μια φορά ο Ουσμάν Κρουμπάλι, με τον 34χρονο ψηλό να ολοκληρώνει το ματς με 12 πόντους, 16 ριμπάουντ και φυσικά double double! Στην τρίτη του θητεία στην Ελλάδα, μετά το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ, βγάζει στο παρκέ το πλούσιο ταλέντο του και οδηγεί το σύνολο του Τακιανού.

Ο Αμερικανός με καταγωγή από τη Γκάμπια, μίλησε στο sport-fm.gr για τη νέα επιτυχία απέναντι στους «πράσινους», το κρίσιμο game 5 που ακολουθεί, τη ζωή στην Ελλάδα με την οικογένειά του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε στο sport-fm.gr:

Για τη νίκη στο game 4: «Μια ομάδα πρέπει να έχει σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορείς να αγνοήσεις την ιστορία, το μεγάλο μπάτζετ, την κουλτούρα και το όνομά του. Όπως και ο Ολυμπιακός, παίζουν στην Ευρωλίγκα, όμως όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο ξέρεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα απέναντί τους. Στο… κάτω κάτω, είμαστε πέντε εναντίον πέντε μέσα σε τέσσερις γραμμές. Ακόμα και αν έχει τον τίτλο του φαβορί πρέπει να το αποδείξεις, αλλιώς δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αν βασιστείς μόνο σε αυτό.

Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε ένα do or die παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάναμε θα τελείωνε η σειρά. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μου που γέμισε ξανά το γήπεδο της Λάρισας και αποδείξαμε ότι το αξίζαμε. Προσωπικά μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού και προσπάθησα να γίνω game changer. Ήθελα να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου μέσα από την εμφάνισή μου και τα έδωσα όλα»




Για τον «τελικό» του ΟΑΚΑ: «Θα είναι τρομερά δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Έχουν εξαιρετικούς με τρομερή εμπειρία σε Ευρώπη και NBA, όπως ο Παπαπέτρου, ο Παπαγιάννης και αρκετοί ακόμα. Πρέπει να μπούμε στο ΟΑΚΑ και να καταθέσουμε ψυχή. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, όπως και για πολλούς από εμάς στην καριέρα μας. Θα παρουσιαστούμε διαβασμένοι και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι, χωρίς να μας αποσπάσει τίποτα. Είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα το αν θα περάσουμε στους τελικούς».

Για τη ζωή στη χώρα μας και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Η Ελλάδα σε αρκετά πράγματα δεν διαφέρει σε πολλά από τον αμερικανικό νότο που έχω μεγαλώσει. Οι άνθρωποι είναι ήρεμοι και φιλόξενοι. Είναι η τρίτη μου σεζόν εδώ και νιώθω εξαιρετικά με τη ζωή. Έχω μαζί μου τη γυναίκα μου και τους δύο γιούς μου και αυτό με βοηθά. Πηγαίνουν στον σχολείο, ενώ ο μεγαλύτερος πηγαίνει σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Μπορεί να είμαι μπασκετμπολίστας αλλά αγαπώ το ίδιο και το ποδόσφαιρο. Λατρεύω τη Ρεάλ Μαδρίτης, κόλλησα μαζί της την εποχή των Galacticos!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x