Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Ανατροπή και Σάββατο (11/6) ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ

Μπορεί το πλάνο να ήταν οι τελικοί της Stoiximan Basket League να ξεκινήσουν την Κυριακή (12/6), για να κερδίσει, όμως, χρόνο ξεκούρασης η Εθνική, το πρώτο ματς θα γίνει το Σάββατο (11/6), στο ΣΕΦ!

Μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα στη θεσσαλική πόλη, οι τελικοί της Stoiximan Basket League θα καθυστερήσουν δεδομένα, μέχρι να γίνει το Game 5 στο ΟΑΚΑ, ώστε να μάθουμε ποιος θα είναι, τελικά, ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά για τον τίτλο.

Μπορεί αρχικά οι πληροφορίες να ανέφεραν ότι τα σπουδαία παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Κυριακή (12/6), όμως, τελικά, υπάρχει ανατροπή.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο (11/6), στο ΣΕΦ, ενώ οι πιθανότερες ημερομηνίες για το δεύτερο και το τρίτο ματς είναι η Τρίτη 14/6 και η Παρασκευή 17/6. Το πρωί της Δευτέρας, πάντως, θα ξέρουμε οριστικά το πρόγραμμα.

Ο λόγος, που θα συμβεί κάτι τέτοιο, είναι προκειμένου να έχουν οι διεθνείς παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης. Η Εθνική ομάδα, θυμίζουμε, έχει αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 30 Ιουνίου υποδέχεται τη Μεγάλη Βρετανία και στις 3 Ιουλίου αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x