Ελλάδα

Νερατζάκης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σουτέρ, αυτό είναι το Νο.1 πρόβλημα από την αρχή της σεζόν»

Οι δηλώσεις του Στάθη Νερατζάκη μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Πυλαία.

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 94-85 από την ΑΕΚ Betsson BC γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ, χάνοντας έτσι το πάνω χέρι με την «Ένωση» σε μια πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων, στη μάχη που δίνουν για την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νερατζάκης, στάθηκε στο κακό διάστημα της ομάδας στην 4η περίοδο, ενώ, αναφέρθηκε και στην έλλειψη ενός σκόρερ από την αρχή της σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Νερατζάκη:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν δίκαιη η επικράτησή της. Ο βασικός λόγος ήταν το αμυντικό κομμάτι. Δε μπορέσαμε να βρούμε λύσεις να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, ειδικά στο ζωγραφιστό. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για την ήττα».


Για τα 4/22 τρίποντα του ΠΑΟΚ: «Είναι το Νο1 πρόβλημα από την αρχή της σεζόν. Σε ελάχιστα ματς ήμασταν αποτελεσματικοί από την περίμετρο. Η ομάδα δεν έχει σουτέρ να εκτελέσουν είτε από σκριν είτε από ντρίμπλα. Προσπαθώντας να ανοίξουμε το γήπεδο με σποτ σουτ, θα μπορούσαμε ίσως να αυξήσουμε το ποσοστό. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιους σουτέρ για να βασιστούμε πάνω τους και να βρούμε τα σουτ που θέλουμε».

Για το κακό διάστημα της ομάδας του στην 4η περίοδο: «Μπήκαν κάποια δύσκολα σουτ, η ΑΕΚ έχει τους παίκτες με την προσωπικότητα για να τα βάλουν. Η εικόνα της τέταρτης περιόδου όμως, δε μπορεί να εξηγηθεί. Θα πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη που έκανα κι εγώ πρωτίστως σε αυτό το διάστημα. Χάσαμε ουσιαστικά στο πρώτο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου, χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεν είχαμε την πνευματική δύναμη για να αντέξουμε ως το τέλος».

Για το ότι η ΑΕΚ πήρε διαφορά στο τέλος: «Προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι μέσα από την επίθεση. Η άμυνα θα μας έδινε την ώθηση είτε να τρέξουμε και να βρούμε εύκολα καλάθια, είτε να μείνουμε συμπαγείς 40 λεπτά. Το αμυντικό κομμάτι δεν λειτούργησε καλά, γιατί οι παίκτες σκέφτονταν πως θα εκτελέσουν στην επίθεση για να μπουν στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x