Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ημερίδα επιμόρφωσης με θέμα την «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα επιμόρφωσης, που διοργανώθηκε το Σάββατο (09/03 από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή».

Το περασμένο Σάββατο (09/03), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα επιμόρφωσης που διοργανώθηκε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, εκεί όπου το κεντρικό θέμα ήταν η «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την εκδήλωση αυτή, αλλά και για την εξέλιξη της ημερίδας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα επιμόρφωσης, που διοργανώθηκε το Σάββατο (09/03/24) από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία & Διατροφή».

Κεντρικές ομιλήτριες ήταν οι κυρίες, Κλεοπάτρα Κετσελίδη (κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος) και Κρίστη Μηλιόρδου (ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια -αθλητική ψυχολόγος).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν -εκτός από γονείς, αθλητές και προπονητές- ο Γενικός Διευθυντής του Saint-Paul, κ.Ματθαίος Ρούσσος, ο Διευθυντής του Λυκείου Αθανάσιος Κούτσας και ο event manager του αθλητικού κέντρου Sport Camp Λουτράκι, κ. Χαράλαμπος Πελέκης».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x