Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός: Οι 12άδες του μεγάλου τελικού

Δείτε τις 12άδες του μεγάλου τελικού του ΟΠΑΠ Final-8 μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού.

Οι Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός ξεπέρασαν τα εμπόδια των Άρη και Προμηθέα Πάτρας στα ημιτελικά αντίστοιχα και θα τα πουν στον μεγάλο τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου (18/2, 19:00, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 5, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τις ελλείψεις τους όσον αφορά τη 12άδα. Αρχικά, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν δίχως τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Υπενθυμίζεται πως τραυματίας είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός επτάδας ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι και οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Aναλυτικά οι 12άδες:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπαλτσερόσφκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ράιτ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου - Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Τανούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x