Ελλάδα

Πετρίδης: «Kρατάει την αντίδραση ο Παναθηναϊκός - Άλλος άνθρωπος ο Γκριγκόνις με Αταμάν»

Ο Γιώργος Πετρίδης, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον απολογισμό της περιπετειώδους νίκης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, την επομένη της δύσκολης νίκης στο Περιστέρι, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης.

Σε συζήτηση που είχε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κόντρα σε αυτή του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον πρωταγωνιστή του «τριφυλλιού» Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, λέγοντας: «Δεν λειτούργησε τίποτα για 25 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε λύσεις στην επίθεση και δεν είχε και καλή άμυνα. Από εκεί και μετά θα πρέπει να κρατήσει μόνο την αντίδραση που έβγαλε. Ο Καλαϊτζάκης, έψαχνε την ευκαιρία του. Είχε την σωστή νοοτροπία αλλά και μεγάλο κίνητρο για να προσφέρει».

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε και για τον Mάριους Γκριγκόνις: «Με τον Αταμάν είναι άλλος άνθρωπος ο Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός έχει βρει τον εαυτό του και έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις ικανότητες του».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x