Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Σλούκα και Χουάντσο

Μέσα στη μέρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων Σλούκα και Χουάντσο, που αποχώρησαν τραυματίες από το Παναθηναϊκός-Μακάμπι και… τρέχουν για το Final 4.

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, αφού μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Σλούκα και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αμφότεροι αποχώρησαν με μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα από το Game 5 απέναντι στη Μακάμπι την Τρίτη παίζοντας με αυταπάρνηση παρότι είχαν ενοχλήσεις.

Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για αμφότερους, αλλά μια πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως η κατάσταση του Ισπανού είναι λίγο πιο σοβαρή από αυτή του αρχηγού της ομάδας. Εφόσον πρόκειται για θλάση κι όχι για ένα απλό τράβηγμα, θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το Final 4 που θα γίνει 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο.

Είναι πάντως δεδομένο πως Σλούκας και Χουάντσο δεν πρόκειται να αγωνιστούν στα δύο εναπομείναντα ματς του Top 6 της Stoiximan Basket League, με Προμηθέα αύριο στο ΟΑΚΑ και Άρη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Στα δύο αυτά διαδικαστικά παιχνίδια αναμένεται να ξεκουραστούν και άλλοι παίκτες.

Σημειώνεται πως όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός πριν το Final 4 θα κληθεί να δώσει και δύο παιχνίδια για τον πρώτο γύρο των playoffs, απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη εβδομάδα, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες. Και σε αυτά τα ματς θεωρείται πολύ δύσκολο ως απίθανο να δούμε τον Σλούκα και τον Χουάντσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x