Ελλάδα

Mεγάλη ένταση μεταξύ Σχίζα και Τσαμπή στα αποδυτήρια μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson!

Η ένταση που ξεκίνησε στο τέταρτο δεκάλεπτο μεταξύ του Σταύρου Σχίζα και του Στράτου Τσαμπή (γυμναστή της ΑΕΚ Betsson) φαίνεται πως κλιμακώθηκε και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα!

Έντονο «τρίτο ημίχρονο» φαίνεται πως είχε το «ντέρμπι δικεφάλων» μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Betsson στο «Παλατάκι», που έληξε με νικητές τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά την αναμέτρηση, ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για «επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ», χωρίς ωστόσο να καταστήσει σαφές τι ακριβώς συνέβη. Τελικά, βάσει των όσων διέρρευσαν, φαίνεται πως η ένταση αφορούσε τους Σταύρο Σχίζα και Στράτο Τσαμπή (γυμναστής της Ένωσης).

Οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο ξεκίνησαν από το τέταρτο δεκάλεπτο, με αφορμή ένα σκληρό φάουλ του Σχίζα στον Μπράντον Νάιτ. Ο Τσαμπής είχε μια λογομαχία με τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, και μάλιστα αποβλήθηκε από το ματς, με την ένταση να αποφεύγεται λόγω παρέμβασης των ψυχραιμότερων.

Ωστόσο, η μεταξύ τους σύγκρουση φαίνεται πως κλιμακώθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια έξω από τα αποδυτήρια, και να χρειαστεί και πάλι παρέμβαση άλλων έτσι ώστε τα πνεύματα να ηρεμήσουν και να αποφευθχούν πολύ χειρότερες εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως μετά το επεισόδιο αυτό τα πράγματα ηρέμησαν τελείως και η αποστολή της ΑΕΚ Betsson αναχώρησε δίχως το παραμικρό πρόβλημα με προορισμό το «Μακεδονία» για την επιστροφή στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x