Ελλάδα

Παπανικολόπουλος: «Υπήρχαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο»

Στη διαφορά απόδοσης της Καρδίτσας στα δύο ημίχρονα απέδωσε την ήττα των Θεσσαλών από το Λαύριο ο Νίκος Παπανικολοπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος τόνισε πως ήταν δίκαιη η ήττα της Καρδίτσας από το Λαύριο, αφού υπήρχαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο παρκέ κι ειδικότερα στην άμυνα και παραπονέθηκε για τα λάθη που έγιναν σε όλους τους τομείς στην επανάληψη στην αντίδραση των γηπεδούχων.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο και για τη νίκη του σήμερα και για την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι επικράτησε πεντακάθαρα σήμερα. Εμείς υπήρχαμε στο ματς μόνο για ένα ημίχρονο. Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα κι όταν ήμασταν άστοχοι στην επίθεση, το ελέγχαμε από την άμυνά μας.

Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κανέναν ρυθμό, χωρίς καμία διάθεση να παίξουμε άμυνα, να δώσουμε κάτι για την ομάδα, όπως φάουλ, για να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του Λαυρίου. Αντέδρασε το Λαύριο, όπως αντιδρά σε όλα τα παιχνίδια σαν καλή ομάδα που είναι, και πήρε μια πεντακάθαρη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x