Ελλάδα

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Χάντερ!

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Οθέλο Χάντερ. Οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν τη θετική απάντηση του Αμερικανού σέντερ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα!

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού, τη δεδομένη στιγμή, είναι ο ψηλός και ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Μπράιαν Ντάνστον στην «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος τη χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα, απάντησε θετικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στην πρόταση που του έγινε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1), όπου προβλέπονται ετήσιες απολαβές κοντά στις 450.000 δολάρια.

Για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Χάντερ από τον Ολυμπιακό απομένει μόνο η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πως όλα είναι θέμα χρόνου για να λυθούν και ο παίκτης να αρχίσει να προπονείται στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ δεν «έπαιζε» μόνος του Ολυμπιακός, καθώς είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ουνικάχα Μάλαγα, Μπάγερν Μονάχου αλλά και της άσημης -πλην… πλούσιας- Νταρουσάφακα, από την Τουρκία.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x