Ελλάδα

Τζάνινγκ για ΑΕΚ Betsson: «Μιλήσαμε το καλοκαίρι και στα μέσα της σεζόν - Χαίρομαι που δεν πήγα δωρεάν»

Ο Ματ Τζάνινγκ εξαπέλυσε μέσω social media «πυρά» κατά της οικονομικής κατάστασης στην ΑΕΚ Betsson, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και ο ίδιος με την Ένωση σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson, καθώς οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών, με τα ban από την άλλη πλευρά να συσσωρεύονται δια χειρός FIBA.

Ένας από τους πολύ δημοφιλείς σουτέρ της Eυρωλίγκας τα προηγούμενα χρόνια, με θητεία σε Σιένα, Εφές, Κουμπάν και Μπασκόνια, ο Ματ Τζάνινγκ, σχολίασε μέσω twitter τα τεκταινόμενα στην Ένωση, ενώ αποκάλυψε και τις δικές του επαφές με την ομάδα.

«Είχαν 18 ban στην αρχή της σεζόν, τι περίμενε κανείς; Κάτι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί αυτό. Δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες/προπονητές/οπαδούς. Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα πριν από τη σεζόν, επικοινώνησα μαζί της και στα μέσα της σεζόν για να βοηθήσω όταν έκαναν αλλαγές. Χαίρομαι που δεν το έκανα δωρεάν», έγραψε αναλυτικά ο Τζάνινγκ.

Ο 35χρονος πλέον γκαρντ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Ιαπωνία, με τους Kawasaki Brave Thunders . Στην Ευρωλίγκα έκανε, συνολικά, 152 εμφανίσεις, με 8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x