Ελλάδα

Ζέρβας: «Έρχεται ως την Τετάρτη ο Πετρούσεφ - Προσθήκη για πολλά χρόνια»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην επικείμενη άφιξη του Φίλιπ Πετρούσεφ στην Αθήνα και τι θα δώσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για να υποδεχτεί στην Αθήνα τον Φίλιπ Πετρούσεφ και ο Νίκος Ζέρβας έδωσε μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλο το ρεπορτάζ.

«Αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη θα έρθει ο Πετρούσεφ. Θα υπογράψει ως το 2026, κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2025 και με οψιόν για τον τελευταίο χρόνο. Θα γνωριστεί με την ομάδα και σταδιακά θα μπει στη δωδεκάδα. Είναι μια πολύ ποιοτική προσθήκη στη front line του Ολυμπιακού, ένα 5-4άρι με διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες ψηλούς, με προοπτική εξέλιξης και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Είναι μια προσθήκη όχι μόνο για φέτος, αλλά για πολλά χρόνια», τόνισε.

«Τόσο ποιοτική προσθήκη μέσα στη σεζόν είχε να κάνει πολλά χρόνια, ίσως από τον Έισι Λο το 2011/12. Είναι ένα παιδί που σουτάρει καλά από μακριά και έχει πολύ καλή κίνηση μακριά από την μπάλα. Δεν είναι αθλητικός ψηλός, αλλά έχει πολλή ποιότητα και ξέρει μπάσκετ. Θεωρώ πως με την προσθήκη αυτή, μαζί με του Μήτρου-Λονγκ, ο Ολυμπιακός έχει λύσεις παντού και δεν του λείπει τίποτα», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς θα διαχειριστεί πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους εννιά ξένους στο ρόστερ; «Είναι ένα θέμα ότι υπάρχουν πλέον εννιά ξένοι και στα playoffs θα δηλώσεις επτά εκ των οποίων θα παίζουν έξι. Είναι μια σπαζοκεφαλιά για τον Μπαρτζώκα, ειδικά αν είναι όλοι υγιείς. Η πρώτη αίσθηση είναι πως θα κοπεί ο Σίκμα και μετά βλέπουμε. Στην Ευρωλίγκα, πάντως, που δεν υπάρχει περιορισμός, ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται πάρα πολύ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα Ελληνόπουλα υψηλού επιπέδου και γι’ αυτό καταφεύγει ο Ολυμπιακός σε αυτή την επιλογή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x