Ελλάδα

Ζέρβας: «Έχει προταθεί και το σκέφτεται για Κεμ Μπιρτς ο Ολυμπιακός»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στην ανάγκη του συλλόγου να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ, αφού, ο Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες, ενώ στα «πιτ» βρίσκεται και ο έτερος ψηλός, Μουσταφά Φαλ.

Μάλιστα, σημείωσε πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να έχουν προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ, ο οποίος πλέον δεν θα αποκτηθεί μόνο για συμπληρωματικό ρόλο, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει πολλά, αφού θα χρειαστεί να καλύψει τα κενά στο «5» για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά τους πιθανούς στόχους που «τσεκάρουν» ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, ανέφερε πως ο Κεμ Μπιρτς έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, με τον 31χρονο Καναδό μάλιστα να βρίσκεται στη χώρα μας αφού είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, ενώ και το όνομα του Ταρίκ Μπλακ είναι στο «τραπέζι».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x