Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει φέτος το πνεύμα νικητή - Ο προπονητής πρέπει να βρει τις λύσεις άμεσα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά και τη δύσκολη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας που συνδυάστηκε με δύο ήττες, αναφέρθηκε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Στο τέλος της ημέρας αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι το κατά πόσο διαχειρίζεσαι τις μεγάλες νίκες, αλλά και ήττες. Έχει χάσει το πνεύμα του νικητή που είχε ο Ολυμπιακός. Με εξαίρεση το σερί των τεσσάρων νικών, δείχνει πως δεν ξέρει να διαχειρίζεται τις κακές ήττες. Είναι πολύ μπερδεμένος από το πλήρες ρόστερ. Αναγκάζεται να βγάζει έναν παίκτη εκτός 12άδας που είναι καλός και αυτό του έχει κάνει κακό και ακόμα ψάχνεται. Και ο προπονητής ψάχνεται, οι παίκτες δεν ξέρουν ακόμα τους ρόλους τους».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην Ευρώπη, αλλά και στο ντεφορμάρισμα του Παπανικολάου, ενώ τέλος μεταξύ άλλων είπε πως: «Ο προπονητής πρέπει να βρει τις λύσεις για να αποδώσει καλύτερα η ομάδα. Το υλικό είναι καλό και πρέπει να αντιδράσει ο σύλλογος. Θεωρητικά έχει βατό πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα με πολλά εντός έδρας ματς».

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x