Ελλάδα

Ζέρβας: «Μεγάλες προσπάθειες από Ολυμπιακό για να μη γίνει το παραμικρό-Πού ποντάρει ο Μπαρτζώκας»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» εντός και… εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό είναι για τον Ολυμπιακό το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Stoiximan Basket League, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό, γιατί οι ομάδες θα παίξουν μια επιπλέον φορά, στον έξτρα γύρο του πρωταθλήματος. Επιπλέον, δεν αποκλείεται οι δύο τους να έχουν απώλειες σε άλλα ματς. Άρα σήμερα το μόνο που θα κερδίσει ο νικητής θα είναι ένα πρώτο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας», εξήγησε.

Όσο για την στόχευση του Γιώργου Μπαρτζώκα; «Ο Ολυμπιακός θα ποντάρει και πάλι στη δύναμη που έχει στο ‘5’ με Μιλουτίνοφ και Φαλ, αλλά παράλληλα θα πιέσει τον Σλούκα για να περιορίσει τη δημιουργία και την εκτέλεσή του. Επίσης θέλει να αντιμετωπίσει σωστά στην άμυνα παίκτες με ποιότητα, όπως είναι ο Γκριγκόνις και ο Χουάντσο», ανέφερε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για να διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα, μετά και την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει λόγω όσων έγιναν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι: «Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για να μη γίνει το παραμικρό έκτροπο. Είναι ένα crash test για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ματς φέτος στο ΟΑΚΑ κύλησε πάρα πολύ καλά και καλό θα είναι να συνεχιστεί αυτό σε όλα τα παιχνίδια φέτος», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x