Ευρώπη

Η απολογία του Μπαρνιάνι για την αποτυχία της Ιταλίας

Ένα συγγνώμη που η Ιταλία δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη, είπε μέσω Facebook ο Αντρέα Μπαρνιάνι.

Μπορεί να πέρασαν κάποιες ημέρες, ωστόσο η απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ιταλίας δεν έχει φύγει, λόγω της αποτυχίας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σύμφωνα με τον Αντρέα Μπαρνιάνι.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντρέα Μπαρνιάνι στο Facebook:

«Αν και πέρασαν κάποιες ημέρες η απογοήτευση ήταν μεγάλη και το μυαλό είναι ακόμη στο ματς με την Κροατία, όπου έσβησε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν εκπληκτική εμπειρία το να παίζεις μπροστά σε 15.000 κόσμο και ήταν εξίσου εντυπωσιακό το πόσοι Ιταλοί ήταν μαζί μας. Γι’ αυτό και λυπάμαι ακόμη περισσότερο που δεν καταφέραμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε μέχρι τέλους. Μαζί παλέψαμε στο γήπεδο, στις κερκίδες, ακόμη και από την τηλεόραση. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να απολογηθώ, γιατί δεν κατάφερα να ηγηθώ της ομάδας και να προκριθεί στο Ρίο. Ξεκινάμε από εσάς, τον ενθουσιασμό σας και την αγάπη σας.

Ευχαριστούμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x