Euroleague

Η Ευρωλίγκα απαγόρευσε στον Μάνο Παπαδόπουλο να κάθεται στον πάγκο

Ρίχνει λάδι στη φωτιά η διοργανώτρια αρχή με μια απόφαση που μόνο ως «αντίποινα» στις χθεσινές δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μαίνεται σε όλα τα επίπεδα η κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής επικοινώνησαν με τον Μάνο Παπαδόπουλο και ουσιαστικά του απαγόρευσαν να κάθεται στην άκρη του πάγκου, όπως κάνει από το… 1992!

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του στελέχους της ΚΑΕ, όπου έκανε λόγο για «προαποφασισμένα παιχνίδια», ενώ διερωτήθηκε «αν υπάρχει λόγος να κατέβει η ομάδα την Παρασκευή», απόρροια της διαιτησίας στο τρίτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας δεν προλάβαινε να συνεδριάσει και να βγάλει απόφαση για τον Μάνο Παπαδόπουλο ως αύριο το βράδυ (όπου διεξάγεται το Game 4), βρήκε... παραθυράκι για να επιβάλλει «πλαγίως» την ποινή της. Στην επικοινωνία, λοιπόν, με τον παράγοντα του Παναθηναϊκού, τον ενημέρωσε ότι «επειδή συμμετέχει στα μίτινγκ του συναιτερισμού, δεν του επιτρέπεται να κάθεται στον πάγκο».

Πρόκειται ουσιαστικά για μια απόφαση της Ευρωλίγκας που ρίχνει... λάδι στη φωτιά και επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να αναστραφεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε, ουδέποτε στο παρελθόν είχε τεθεί θέμα με την παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου στον πάγκο, κάτι που φανερώνει το τεταμένο κλίμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x