NBA

Η συγκινητική αφιέρωση του Μπράουν στον κολλητό του που πέθανε

Ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε μεγάλο ματς στη νίκη των Σέλτικς επί των Καβαλίερς και αφιέρωση την εμφάνισή του στον κολλητό του, που λίγες ώρες νωρίτερα, είχε χάσει τη ζωή του.

Συγκλόνισε ο Τζέιλεν Μπράουν. Στη μεγάλη νίκη των Σέλτικς επί των Καβαλίερς είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ παίζοντας λίγες ώρες αφότου ο καλύτερος φίλος του είχε χάσει τη ζωή του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αρχικά δεν είχε δύναμη ούτε να βγει από το δωμάτιό του.

«Ο καλύτερος μου φίλος πέθανε χθες το βράδυ. Ήταν δύσκολο να το αποδεχθώ. Όλοι έχουμε σοκαριστεί. Ήξερα όμως ότι θα ήθελε να παίξω. Ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τις σκέψεις μου, αλλά η μητέρα του και την οικογένειά του μου έδωσαν έμπνευση να βγω στο παρκέ και να παίξω. Δεν ήθελα να παίξω. Δεν ήθελα καν να βγω από το δωμάτιό μου. Η οικογένειά του όμως με ενέπνευσε και έπαιξα με την δική του θέληση. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Μπράουν.

Λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του με τον αδικοχαμένο φίλο του και την αφιέρωση «αυτό ήταν για σένα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x