Ευρώπη

Ιβάνοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της Μπεσίκτας και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Μπεσίκτας στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έμεινε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά.

«Είναι μια σπουδαία νίκη και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Γενικά, είχαμε καλή παρουσία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μας γενικά ήταν καλή. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία στην τελευταία περίοδο. Για το σημείο που βρισκόμαστε και για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη τη σεζόν, ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι η ομάδα μου έδειξε τον χαρακτήρα της στα τελευταία πέντε λεπτά. Το μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά, ποτέ δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θα δεις στον αγώνα. Στην άμυνα γενικώς ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με την επίθεση όπου κάναμε λάθη και δεν βάλαμε τα σουτ. Συνολικά όμως δείξαμε χαρακτήρα», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτό που περίμενε: «Είδα τον ΠΑΟΚ σε τρία παιχνίδια. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του είναι ότι πρόκειται για μαχητική ομάδα, παίζει γρήγορα, βρήκε μερικά εύκολα καλάθια».

Για το αν του λείπει η Ευρωλίγκα: «Είναι η δεύτερη μου χρονιά στην Μπεσίκτας και νιώθω πολύ καλά. Ως παίκτης ξεκίνησα να παίζω στη Γιουγκοσλαβία και σταμάτησα στην Ευρωλίγκα. Ως προπονητής ξεκίνησα στην Ελβετία και έφτασα να είμαι στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπεσίκτας είναι μεγάλο κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x