NBA

Ίρβινγκ: «Γιατί να ενημερώσω τον Λεμπρόν για την ανταλλαγή;»

Με... αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Κάιρι Ίρβινγκ έδειξε να μην τον ενδιαφέρει αν ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε προσωπικά το όλο θέμα της αποχώρησής του από το Κλίβελαντ για τους Σέλτικς.

Λάδι στη... φωτιά της σχέσης του με τον Λεμπρόν Τζέιμς έριξε ο Κάιρι Ίρβινγκ. Ο νέος αστέρας των Σέλτικς παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN όπου υπογράμμισε -πιο έντονα από ποτέ- πως δεν είχε κανέναν λόγο να ενημερώσει τον «βασιλιά» για το αίτημα ανταλλαγής του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν τον ενδιαφέρει αν... θίχτηκε από το γεγονός πως δεν γνώριζε το παραμικρό!

«Δεν μίλησα με τον Λεμπρόν πριν ζητήσω ανταλλαγή. Γιατί να το κάνω; Δεν με ενδιαφέρει αν θα το έπαιρνε προσωπικά το γεγονός πως δεν του είπα ότι θέλω να φύγω. Όλοι είμαστε επαγγελματίες. Δεν νομίζω ότι χρωστάς κάτι σε κανέναν όταν πρόκειται να πάρεις μία απόφαση που αφορά τη ζωή σου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, έχω μόνο αγάπη για τα έξι χρόνια που πέρασα στο Κλίβελαντ. Ήταν, απλώς, η ώρα να προχωρήσω και να φύγω. Ήθελα να βρεθώ σε ένα περιβάλλον όπου θα μπορούσα να εξελιχθώ και να δω πόσο μακριά μπορώ να φτάσω. Απλώς έρχεται μία στιγμή στην ζωή σου όταν ωριμάζεις, που αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις μία απόφαση και από εκείνο το σημείο και μετά δεν κοιτάς πίσω. Δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς πώς αισθάνονται οι άλλοι, επειδή, τελικά, πρέπει να είσαι εγωιστής και να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις. Δεν είχε σχέση με το να θέλω να κερδίσω ή κάτι τέτοιο. Απλώς ήθελα να είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος. Να τελειοποιήσω το παιχνίδι μου και αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή. Νομίζω ότι όλη αυτή η υπόθεση απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα και μπήκε στο επίκεντρο, επειδή πολλοί παλιοί παίκτες, αλλά και εν ενεργεία άρχισαν να μιλάνε για αυτό το θέμα, αν και δεν τους αφορούσε. Εκτιμώ τα σχόλιά τους, αλλά ήταν μία δική μου απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίρβινγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x