Ελλάδα

Ιτούδης: «Τιμή μας που θα παίξουμε τον ΠΑΟΚ»

Αμέσως απάντησε θετικά ο Δημήτρης Ιτούδης στον Μπάνε Πρέλεβιτς και στην πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το επετειακό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τιμή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για τον Δημήτρη Ιτούδη, είναι η πρόσκληση που τους έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να δώσουν ένα φιλικό επετειακού χαρακτήρα στην Πυλαία, όπως δήλωσε ο Έλληνας κόουτς στην ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 του χρόνια και είναι πολύ σημαντικό που κλήθηκε η ΤΣΣΚΑ για να συνδράμει με την παρουσία σε μία όμορφη εκδήλωση, με τόσο επετειακό χαρακτήρα. Είναι τιμή και για μας που θα είμαστε σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του ΠΑΟΚ. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Από την στιγμή που μιλήσαμε με τον Μπάνε για το φιλικό και τον λόγο για τον οποίο θα γίνει, ουσιαστικά συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή, απλά έπρεπε να γίνουν και ορισμένα διαδικαστικά. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι, θα είναι βέβαια πολύ νωρίς στη σεζόν, οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες, ίσως υπάρξουν απουσίες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τον ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω και ο κόσμος να υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδο για να συμμετέχουμε όλοι μας σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x