NBA

Και δεύτερη νίκη για τους Μπουλς στη Βοστόνη – Ισοφάρισαν οι Κλίπερς

Αγνώριστοι για άλλη μια φορά οι Σέλτικς είδαν τους Μπουλς να παίρνουν και πάλι τη νίκη στη Βοστόνη. Νίκη για τους Κλίπερς, ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά με τους Τζαζ.

Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι συνέβη... Οι Σέλτικς δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα της κανονικής περιόδους και τα ξημερώματα είδαν και πάλι τους Μπουλς να παίρνουν τη νίκη στη Βοστόνη και μάλιστα με περισσότερη ευκολία συγκριτικά με το πρώτο ματς.

Οι «ταύροι» επικράτησαν 111-97 των Σέλτικς και έτσι πήραν προβάδισμα με 2-0. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μπάτλερ με 22 πόντους 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ αλλά αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Ρόντο ο οποίος τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 14 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Για τους Σέλτικς ο Τόμας πέτυχε 20 πόντους με κακά ποσοστά (6/15 σουτ) και ο Κράουντερ 16.

Η Βοστόνη ξεκίνησε καλά το ματς αλλά γρήγορα οι Μπουλς ισοφάρισαν και στη συνέχεια πήραν το προβάδισμα. Η ομάδα του Σικάγο συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, αύξησε στους 10 τη διαφορά (52-42), και πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και πάλι με κεφάλι στο σκορ.

Στη συνέχεια οι Σέλτικς προσπάθησαν να μειώσουν. Το έκαναν, φτάνοντας τη διαφορά στον πόντο αλλά και πάλι εκεί οι «ταύροι» ανέκαμψαν. Μάλιστα στη συνέχεια με ένα σερί 14-4 ξέφυγαν με 105-86 και τελείωσαν το ματς.

inner

inner

Λίγες ώρες αργότερα οι Κλίπερς έπαιρναν τη νίκη 99-91 απέναντι τους Τζαζ που έπαιζαν χωρίς τον Γκομπερτ. Πρώτος σκόρερ των Κλίπερς ήταν το Γκρίφιν με 24 πόντους με τον Πολ να έχει 21 πόντους και 10 ασίστ. Στους Τζαζ ο Χέιγουορντ είχε 20 πόντους και ο Φέιβορς 13 όσους και ο Τζόνσον.

Οι Κλίπερς είχαν το προβάδισμα από την πρώτη στιγμή του αγώνα και κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι και το τέλος. Όσες φορές προσπάθησαν οι Τζαζ να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι απάντησαν και διατήρησαν το προβάδισμα. Μεγαλύτερη διαφορά οι 12 πόντοι (70-58) στην τρίτη περίοδο για τους Κλίπερς οι οποίοι μπορεί να είδαν τους Τζαζ να μειώνουν αλλά ποτέ περισσότερο από τους έξι.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x