Euroleague

Κακιούζης: «Αμφίρροπο Final 4, Παγκόσμιας εμβέλειας του ελληνικό μπάσκετ»

Ένας εκ των Euroleague legends, ο Μιχάλης Κακιούζης, μίλησε στην κάμερα του sportfm.gr στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four, το ελληνικό μπάσκετ και την πιθανότητα… επιστροφής της ΑΕΚ.

Έχει κοσμήσει με την παρουσία του την Ευρωλίγκα, φορώντας τις φανέλες των ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Σιένα και Εφές Πίλσεν, έχοντας παρουσίες σε Final Four με τις τρεις πρώτες εξ’ αυτών. Ο Μιχάλης Κακιούζης, επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής ομάδας και ένας εκ των Euroleague Legends πλέον, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four και μίλησε στην κάμερα του sportfm.gr για τη διοργάνωση, αλλά και πολλά άλλα.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Αρχικά, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για την διοργάνωση: «Είναι όλα υπέροχα. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι εξαιρετικά και πρώτη φορά τα ζω από άλλη θέση, αφού σαν παίκτης δε μπορούσα να παρευρεθώ. Προγνωστικά δε μπορεί να γίνουν διότι όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους και την δυνατότητα να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ακόμα και η Φενέρμπαχτσε που είναι στην χώρα της δεν είναι γηπεδούχος διότι το Final Four δε γίνεται στην έδρα της».

«Είναι τιμή για το ελληνικό μπάσκετ όχι μόνο η παρουσία του Ολυμπιακού, αλλά και ότι οι δύο από τους τέσσερις προπονητές είναι Έλληνες και ο τρίτος (σ.σ. Ομπράντοβιτς) είναι θεωρητικά… δικός μας. Νομίζω πως δεν είναι μόνο ευρωπαϊκά στην ελίτ η Ελλάδα αλλά παγκοσμίως».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μιχάλη Κακιούζη στο sportfm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x