Euroleague

Καλάθης: «Ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι»

Τα όργια που έκανε απέναντι στην Εφές συνιστούν την καλύτερη του εμφάνιση, όπως παραδέχθηκε ο Νικ Καλάθης. Τι είπε ο MVP του Παναθηναϊκού για το triple-double και το κλειδί της νίκης στην Πόλη.

Το σόου που έδωσε στην Πόλη απέναντι στην Εφές ήταν η καλύτερή του εμφάνιση, όπως συμφώνησε ο ίδιος ο Νικ Καλάθης.

Μιλώντας στη NOVA, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods στο αποψινό παιχνίδι χαρακτήρισε κλειδί της νίκης την άμυνα.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν σκέφτεται το triple-double (το οποίο έχασε απόψε για ένα ριμπάουντ) και μίλησε για την άνεση που νιώθει στο «Sinan Erdem».


Αναλυτικά όσα είπε ο Καλάθης

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του: «Θεωρώ πως ήταν. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Βρεθήκαμε εννέα πόντους πίσω, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Ίαν και ο Παππάς έβαλαν κάποια μεγάλα καλάθια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλειδί της νίκης: «Παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε ομαδικά και αυτό έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλή και η άμυνα. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά και πάλι είχαμε πολύ καλή άμυνα».

Για το αν σκέφτεται το triple double: «Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα είναι η νίκη. Κάποια στιγμή θα γίνει, αν είναι να γίνει».

Για το αν του πάει το «Sinan Erdem»: «Μου αρέσει το γήπεδο. Εδώ έπαιξα καλά και στο Eurobasket. Με βολεύει και το παιχνίδι που παίζουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν πάνω από το στεφάνι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x