NBA

«Καλοβλέπει» και ο Ίρβινγκ τους Λέικερς!

Η ενδεχόμενη ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβιν στους Λέικερς φέρεται να «ψήνει» και τον Κάιρι Ίρβινγκ να μετακομίσει στο Λος Άντζελες!

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και κάτι τέτοιο γίνεται… πράξη από τους Λέικερς!

Η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε το πρώτο μεγάλο «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού, με την ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς. Από ‘κει και πέρα, όμως, οι… εκρήξεις από τις μεταγραφικές «βόμβες» δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς έπονται κι άλλες.

Σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, η μετακόμιση του All Star ψηλού από τη Νέα Ορλεάνη στη δυτική ακτή, φαίνεται πως «ψήνει» πολύ και τον Κάιρι Ίρβινγκ! Ο δυναμικός γκαρντ δεν έκανε χρήση της οψιόν στο συμβόλαιό του με τους Σέλτικς και έτσι μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, το φαβορί για να τον αποκτήσουν ήταν οι Νετς, ωστόσο η κοινή παρουσία των ΛεΜπρόν (έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις μαζί του) και του Ντέιβις έχουν κάνει τον «Κύριε Ελέησον» να «καλοβλέπει» τη μετακόμισή του στο Λος Άντζελες.

Στο μεταξύ, αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να ολοκληρωθεί και ρεαλιστικά, βάσει και της οικονομικής κατάστασης. Με την απόκτηση του Ντέιβις, οι Λέικερς έχουν χώρο 27,8 εκατ. δολάρια στο salary cap και αυτό μπορεί να αυξηθεί κατά 4 εκατ. δολάρια, εφόσον ο 26χρονος ψηλός δεν λάβει το σχετικό trade kicker (σ.σ. κάτι σαν μπόνους μεταγραφής).

Άρα, όλο αυτό το ποσό μπορεί να διατεθεί στον Κάιρι Ίρβινγκ για ένα πολύ καλό συμβόλαιο, όπου την επόμενη σεζόν με τη Βοστώνη προβλεπόταν να πάρει 21,3 εκατ. δολάρια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x