Ελλάδα

Καμπερίδης:« Σεβόμαστε το Περιστέρι»

Ο Μιχάλης Καμπερίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Χολαργού στο Περιστέρι το Σάββατο.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Κολοσσού, αλλά και την πρόκληση του αγώνα στο Περιστέρι για τον Χολαργό.

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με τον Κολοσσό, καθώς είχαν προηγηθεί δυο πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για το κύπελλο και το πρωτάθλημα» σχολίασε ο Μιχάλης Καμπερίδηςσυμπλήρωσε: “Η συγκεκριμένη νίκη ήταν ιστορική για την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της παίζοντας για πρώτη φορά στην Α1. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος που στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε και με διαφορά. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας», τόνισε ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ των νεοφώτιστων.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στο Περιστέρι, επεσήμανε: «Η ψυχολογία μας είναι σε καλό σημείο μετά τη νίκη επί του Κολοσσού. Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι, ξέρουμε ό,τι παίζουμε εκτός έδρας και ο αντίπαλος προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύουμε γι’ αυτό και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά είναι ένα ματς, όπου όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει πολύ θα το πάρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x