NBA

«Καπνός» σε πέντε λεπτά τα εισιτήρια των τελικών της Δύσης!

Τα πολυπόθητα και πανάκριβα εισιτήρια για τον 7ο τελικό της Δύσης στην Όρακλ Αρένα, μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, «εξαφανίστηκαν» μέσα σε πέντε λεπτά.

Στην Όρακλ Αρένα θα διεξαχθεί το 7ο και τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Δύσης ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι οπαδοί των περσινών πρωταθλητών εξαφάνισαν τα εισιτήρια, ξοδεύοντας μέχρι και 29.000 ευρώ για το πολυπόθητο χαρτάκι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι.

Ο αγώνας αυτός, δεν θα γραφτεί μόνο στην ιστορία για το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες, αλλά και για το ότι αποτελεί το δεύτερο καλοπληρωμένο της τελευταίας πενταετίας. Ο μέσος όρος, δηλαδή, είναι 960 δολάρια αλλά έρχεται δεύτερος, αφού προηγείται ο έβδομος τελικός του 2013 μεταξύ των Χιτ και Σπερς, με μέσο όρο 1.346 δολάρια.

Ορισμένα εισιτήρια που είχαν απομένει μεταξύ των 230 δολαρίων τα φθηνότερα και 2.150 δολάρια τα ακριβότερα, έγιναν «καπνός» μέσα σε μόλις πέντε λεπτά!

Αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα καθίσματα που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, πρώτης ή δεύτερης σειράς. Κάποιος, πάντως, έκλεισε δύο εισιτήρια στη τιμή των 29.000 δολαρίων το ένα. Αν και πανάκριβο το εισιτήριο, η αξία του να πανηγυρίσεις την πρόκριση μαζί με τον Στεφ Κάρι είναι ανεκτίμητη. Αλλά εάν τους την φέρουν οι Θάντερ, θα «πέσει» πολύ κλάμα.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια και το γεγονός πως δημιουργήθηκε ιστορία γύρω από όλα αυτά, μεταξύ των εταιριών πώλησης εισιτηρίων για τον έλεγχο των τιμών. Οι «οικοδεσπότες», Γουόριορς, πάντως, απευθύνθηκαν σε συγκεκριμένη εταιρία επειδή στο πέμπτο παιχνίδι εμφανίστηκαν 80 φίλαθλοι, οι οποίοι προμηθεύτηκαν πλαστά εισιτήρια.

Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x