Ελλάδα

Καστρίτης: «Mε όπλο την άμυνα και την ώθηση του κόσμου μας για να διευρύνουμε το σερί μας»

Σύνθημα για νέα νίκη του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης εν όψει της αναμέτρησης των «κίτρινων» με το Λαύριο.

Ο Άρης προέρχεται από τις νίκες με Ήφαιστο, Ρέθυμνο και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν τους «κίτρινους» σε νέα επιτυχία. Αυτήν τη φορά κόντρα στο Λαύριο (19/01, 17:30).

«Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για 40 λεπτά. Να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, με όπλο την άμυνά μας και με την ώθηση που θα πάρουμε από τον κόσμο μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί αυτό των επιτυχιών. Το Λαύριο είναι πολύ διαφορετικό, συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε ο Άρης στον αγώνα της πρεμιέρας. Έχουν κάνει τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φαίνεται να πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους, διαθέτουν πλέον περισσότερο ταλέντο στην επίθεση και αρχίζουν να παίζουν στο επίπεδο που θέλουν. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για 40 λεπτά. Να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, με ‘όπλο’ την άμυνά μας και με την ώθηση που θα πάρουμε από τον κόσμο μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x