Ελλάδα

Καστρίτης: «Ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, έτοιμος όταν πρέπει ο Ηρακλής»

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή μίλησε μετά την κλήρωση της Basket League.

Την πίστη πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και πως ο Ηρακλής, που επιστρέφει στην Basket League, θα είναι έτοιμος όταν πρέπει εξέφρασε μετά την κλήρωση ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης.

«Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η σειρά των αγώνων, όσο το να είναι η ομάδα πανέτοιμη όταν θα έρθει η ώρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Από ό,τι φαίνεται και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, για μια ακόμη χρονιά θα έχουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες και τεράστιο κίνητρο από όλους για διάκριση. Με πολύ σκληρή δουλειά και χτίζοντας τη χρονιά μας καθημερινά και βήμα βήμα, η ομάδα μας θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, για να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όσων την αγαπούν και την υποστηρίζουν και ανυπομούν να δουν τον Ηρακλή και πάλι στα γήπεδα της Basket League. Έυχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές και πάνω απ' όλα υγεία σε όλους τους αθλητές», ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θοδωρής Δρακόπουλος, είπε: «Στόχος μας είναι το να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πραγματοποιήσει θετική πορεία στην κατηγορία. Ποντάρουμε πολλά στο γεμάτο Ιβανώφειο, το οποίο θα αποτελέσει και το μεγάλο όπλο μας μέσα στη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x