Ελλάδα

Καστρίτης: «Μας επηρέασαν τα φάουλ και τα προβλήματα τραυματισμών»

Στα πολλά φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο και στα προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα απέδωσε την ήττα των Τρικάλων από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως υπήρχε κίνητρο κόντρα σε μία τέτοια ομάδα και για αυτό στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο σε ριμπάουντ και περιόρισαν τα λάθη τους. Θεωρεί πως ο κόσμος βοήθησε τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά οδήγησαν σε κακές επιλογές, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως όλοι είναι στεναχωρημένοι.

Αναλυτικά: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη δίκαιη νίκη του και για τη συνολική του πορεία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Μπορεί να είχαμε δύσκολη προετοιμασία λόγω τραυματισμών, αλλά όλα τα παιδιά είχαν τεράστιο κίνητρο να παίξουν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο σκορ, ενώ τα καταφέραμε πολύ καλά στα λάθη μας και στον έλεγχο των ριμπάουντ. Ήμασταν καλοί και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά, κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε με τη βοήθεια του κόσμου του. Είχαμε κάποια προβλήματα με φάουλ, τα οποία, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών, μας οδήγησαν σε κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και, κατά συνέπεια, στην ήττα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είναι στενοχωρημένοι αυτήν τη στιγμή, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στον αγώνα της Τετάρτης με την Τενερίφη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x