NBA

Κερ: «Ο ΛαΒάρ Μπολ είναι η Καρντάσιαν του ΝΒΑ»

Απίθανος Στιβ Κερ! Ο προπονητής των Γουόριορς έβαλε στη θέση του τον ΛαΒάρ Μπολ και τα media που συνεχίζουν να τον προβάλουν.

Ο ΛαΒάρ Μπολ έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε στον προπονητή των Λέικερς, Λουκ Γουόλτον, για τη χρησιμοποίηση του γιου του, Λόνζο. Ο Στιβ Κερ έβαλε στη θέση του τόσο τον διάσημο… πατέρα, όσο και τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να προβάλουν τις ανούσιες θέσεις του.

«Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε. Το ESPN απέλυσε τον τελευταίο χρόνο πάνω από 100 δημοσιογράφους που ήταν πολύ ταλαντούχοι. Αντί να ασχολούμαστε με την κάλυψη του αγώνα κοιτάζουμε να καλύψουμε πράγματα που δεν είναι καν ειδήσεις, αλλά απλώς βλακείες. Αν όμως τις παρουσιάσεις με χρυσόσκονη και το κατάλληλο περιτύλιγμα, ο κόσμος θα τις παρακολουθήσει. Ρώτησα πολλούς δημοσιογράφους φέτος γιατί να καλύπτουν όσα λέει αυτός ο τύπος και μου απαντάνε ‘εμείς δεν θέλουμε, αλλά μας υποχρεώνουν τα αφεντικά μας γιατί πουλάει’. Ο ΛαΒάρ Μπολ έχει γίνει η Καρντάσιαν του ΝΒΑ. Αυτό το βλέπαμε τόσο καιρό στον χώρο του θεάματος, της πολιτικής και τώρα το βλέπουμε και στον αθλητισμό», τόνισε ο προπονητής των Γουόριορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x