NBA

Κιντ για Giannis: «Δεν εκπλήσσομαι με το βραβείο του, δουλεύει πολύ σκληρά»!

Καμία έκπληξη για το βραβείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Τζέισον Κιντ! Μάλιστα, ο προπονητής των Μπακς θέλει να δει μία ημέρα τον Giannis κορυφαίο στον κόσμο και όχι μόνο ως ξένο!

Η σκληρή δουλειά του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανταμείφθηκε πολύ σωστά με την ψήφο των τζένεραλ μάνατζερ που τον ανέδειξαν κορυφαίο ξένο στο NBA, σύμφωνα με τον Τζέισον Κιντ!

Μάλιστα, ο προπονητής των Μπακς περιμένει να δει τον Giannis να αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, με τον Έλληνα φόργουορντ από την πλευρά του να υπόσχεται ακόμη περισσότερη δουλειά ώστε να παραμείνει στο τοπ επίπεδο.

«Θεέ μου! Παίρνω κάποιο τρόπαιο τώρα;», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν έμαθε για την ανάδειξή του ως κορυφαίος ξένος στο NBA και σύμφωνα με την «jsonline.com» άρχισε τον… χορό!

Στη συνέχεια, ο Giannis είπε: «Όμως, νιώθω πως πρέπει να δουλέψω κι άλλο, αν θέλω να είμαι μαζί με τον Ντιρκ, τον Πάου και τον Μαρκ Γκασόλ, οι οποίοι είναι σπουδαίοι παίκτες. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Κιντ είπε: «Είναι μεγάλη τιμή, γιατί τα ονόματα που είναι στη λίστα είναι πολύ ταλαντούχα και θα μπορούσε να ήταν ένα από αυτά. Αποτελεί μεγάλο κομπλιμέντο για εκείνον και για ό,τι έχει κάνει, γιατί δουλεύει το παιχνίδι του και βελτιώνεται. Τώρα, δεν θα πρέπει να μείνει στον καλύτερο ξένο παίκτη, αλλά ελπίζω μία ημέρα να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο! Τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτή τη λίγκα. Απλά δείχνει το πόσο σκληρά δουλεύει, το πώς φαίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά και τι σκέφτονται για εκείνον οι τζένεραλ μάνατζερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x